Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Terkini Februari 2024

Berikut adalah senarai penuh / lengkap jawatan kosong terkini di sektor kerajaan dan swasta di Malaysia 2024.
 
Nama Jabatan/ Pengurusan/ Syarikat Lokasi Penempatan Tarikh Tutup
Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP) Pelbagai Negeri 01 Mac 2024
Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) Kedah 28 Feb 2024
Majlis Peperiksaan Malaysia (MPM) Selangor 28 Feb 2024
Parlimen Malaysia Kuala Lumpur 29 Feb 2024
Guru Tabika Perpaduan S29 JPNIN Negeri Sembilan 01 Mac 2024
Guru Ganti (MySTEP) Seluruh Malaysia 21 Mac 2024
TNB Energy Services Sdn Bhd (TNBES) Kuala Lumpur 08 Mac 2024
Kementerian Dalam Negeri (KDN) Pelbagai Negeri 22 Feb 2024
Lembaga Getah Malaysia (LGM) Pelbagai Negeri 16 Feb 2024
Lembaga Tabung Haji (TH) Pelbagai Negeri 19 Feb 2024
Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) Pelbagai Negeri 12 Feb 2024
Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) Perak 15 Feb 2024
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia Kuala Lumpur 19 Feb 2024
Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) Pelbagai Negeri 15 Feb 2024
Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) Kuala Lumpur 16 Feb 2024
Majlis Perbandaran Kulim (MPKK) Kedah 18 Feb 2024
Institut Sukan Negara (ISN) Kuala Lumpur 08 Feb 2024
Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) Selangor 06 Feb 2024
Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Pelbagai Negeri 04 Feb 2024
Syarikat Air Melaka Berhad (SAMB) Melaka 09 Feb 2024
Kementerian Ekonomi Pelbagai Negeri 02 Feb 2024
Jabatan Biokeselamatan Putrajaya 24 Feb 2024
Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (SUHAKAM) Kuala Lumpur 02 Feb 2024
Sabah Electricity Sdn Bhd (SESB) Sabah 05 Feb 2024
Majlis Sukan Negara Malaysia (MSN) Kuala Lumpur 06 Feb 2024
Pejabat Menteri Besar Johor (PMBJ) Johor 22 Feb 2024
Majlis Perbandaran Bentong (MPBentong) Pahang 07 Feb 2024
Kementerian Kemajuan Desa Dan Wilayah Pelbagai Negeri 21 Feb 2024
Kementerian Pertanian & Keterjaminan Makanan Pelbagai Negeri 18 Feb 2024
Perbadanan Pembangunan Perumahan Sarawak Sarawak 05 Feb 2024
Universiti Islam Selangor (UIS) Selangor 06 Feb 2024
Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kelantan 05 Feb 2024
Jabatan Kemajuan Masyarakat (KEMAS) Pelbagai Negeri 07 Feb 2024
Kementerian Kerja Raya (KKR) Putrajaya/ K.Lumpur 15 Feb 2024
Kementerian Belia Dan Sukan (KBS) Putrajaya 14 Feb 2024
Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) Melaka 15 Feb 2024
Jabatan Bantuan Guaman (JBG) Pelbagai Negeri 07 Feb 2024
Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) Kuala Lumpur 02 Feb 2024

Perhatian : Sila klik pada senarai jawatan kosong atau nama jabatan di atas untuk ke iklan selanjutnya. Bagi pengguna mobile sekiranya paparan di atas tidak penuh, sila swipe table di atas ke kiri untuk melihat paparan penuh.

jawatan kosong
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

26 comments

  1. Saya nak mintak kerja di majlis bandaraya Ipoh perak
    1. Semoga dipermudahkan. Tq
  2. Jawatan kosong terkini februari. Tapi semua tarikh akhir bulan januari
    1. hai Superman..Maaf ya saya baru start update.. ada urusan offline baru2 ni.. harap maaf.. :-)
  3. Hi apa update terbaharu?
    1. Sila lihat pada post berkenaan.
  4. Hi apa update terbaharu page ni?
    1. kami sentiasa kemaskini setiap hari.
  5. Assalamualaikum tolong update kerja kekosongan yang terbaru
    1. Okay tuan
  6. Sentiasa dikemaskini.
  7. Hello saya nak kerja di Bahagian Serian
  8. Sila semak semula.. kami sentiasa update dari masa ke semasa.
  9. kenapa tak boleh tekan link di MD TAMPIN?
    1. Boleh je sy tekan.. xde masalah..
  10. Ada lagi tak kekosongan jawatan yang latest?
  11. Sentiasa Update..
  12. Saye nak mintak kerja dalam sektor kerajaan
  13. Salam dan Hi. Tahniah jawatankosong.net sbb always update berkenaan peluang pekerjaan. saya dpat kerja dari website nii. may god ease everything for you!
  14. Assalamualaikum, ada kerja kosong lagi ke?
  15. Assalammualaikum hai memang tiada update lagi ke setakat ni. Maaf ya.
  16. hi, kenapa takda update untuk disember ? Selalu saya tengok update, tapi masuk disember tiba tiba stop, ads yang lama dah tutup pun masih ada
  17. Sy mohon share ye tuan....adik sy nk mohon
  18. huzqcaod

    cialis eczane

    cialis 20 mg

    cialis 5 mg al

    kamagra jel

    viagra sipariƟ

    sight care

    glucotrust official website

  19. Macm mne nk daftar tudm tu eh dh baca tapi x jumpa link nyaa
  20. ada kerja kosong tak untuk bekas tentera
Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong