Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Terkini Jun 2024

Berikut adalah senarai penuh / lengkap jawatan kosong terkini di sektor kerajaan dan swasta di Malaysia 2024.

Nama Jabatan/ Pengurusan/ Syarikat Lokasi Penempatan Tarikh Tutup
JPNIN Pelbagai Negeri 24 Jun 2024
MARDI Pelbagai Negeri 21 Jun 2024
Toruism Malaysia Pelbagai Negeri 10 Jun 2024
Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) Pelbagai Negeri 16 Jun 2024
Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia Johor/ Sarawak 14 Jun 2024
Perbadanan Pemb. Perdagangan Luar Malaysia Kuala Lumpur 23 Jun 2024
Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS) Semenanjung/ Sarawak 18 Jun 2024
Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Seluruh Malaysia 04 Jun 2024
Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Seluruh Malaysia 10 Jun 2024
Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Selangor 03 Jun 2024
Guru Ganti MySTEP Seluruh Malaysia 30 Jun 2024
Lembaga Getah Malaysia (LGM) Pelbagai Negeri 07 Jun 2024
Universiti Malaya (UM) Kuala Lumpur 30 Jun 2024
Prasarana Malaysia Berhad Pelbagai Negeri 10 Jun 2024
Kementerian Dalam Negeri (KDN) Putrajaya 09 Jun 2024
Jabatan Perangkaan Malaysia (DOSM) Seluruh Malaysia 08 Jun 2024
Jabatan Penerangan Malaysia (JAPEN) Putrajaya 05 Jun 2024
Indah Water Konsortium Sdn Bhd (IWK) Pelbagai Negeri 05 Jun 2024
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Pelbagai Negeri 30 Jun 2024
Perbadanan Putrajaya (PPj) Putrajaya 03 Jun 2024

Perhatian : Sila klik pada senarai jawatan kosong atau nama jabatan di atas untuk ke iklan selanjutnya. Bagi pengguna mobile sekiranya paparan di atas tidak penuh, sila swipe table di atas ke kiri untuk melihat paparan penuh.

jawatan kosong
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

28 comments

  1. Saya nak mintak kerja di majlis bandaraya Ipoh perak
    1. Semoga dipermudahkan. Tq
  2. Jawatan kosong terkini februari. Tapi semua tarikh akhir bulan januari
    1. hai Superman..Maaf ya saya baru start update.. ada urusan offline baru2 ni.. harap maaf.. :-)
  3. Hi apa update terbaharu?
    1. Sila lihat pada post berkenaan.
    2. Ada kerjo kosong untuk pesara tentera tak
  4. Hi apa update terbaharu page ni?
    1. kami sentiasa kemaskini setiap hari.
  5. Assalamualaikum tolong update kerja kekosongan yang terbaru
    1. Okay tuan
  6. Sentiasa dikemaskini.
  7. Hello saya nak kerja di Bahagian Serian
  8. Sila semak semula.. kami sentiasa update dari masa ke semasa.
  9. kenapa tak boleh tekan link di MD TAMPIN?
    1. Boleh je sy tekan.. xde masalah..
  10. Ada lagi tak kekosongan jawatan yang latest?
  11. Sentiasa Update..
  12. Saye nak mintak kerja dalam sektor kerajaan
  13. Salam dan Hi. Tahniah jawatankosong.net sbb always update berkenaan peluang pekerjaan. saya dpat kerja dari website nii. may god ease everything for you!
  14. Assalamualaikum, ada kerja kosong lagi ke?
  15. Assalammualaikum hai memang tiada update lagi ke setakat ni. Maaf ya.
  16. hi, kenapa takda update untuk disember ? Selalu saya tengok update, tapi masuk disember tiba tiba stop, ads yang lama dah tutup pun masih ada
  17. Sy mohon share ye tuan....adik sy nk mohon
  18. huzqcaod

    cialis eczane

    cialis 20 mg

    cialis 5 mg al

    kamagra jel

    viagra sipariƟ

    sight care

    glucotrust official website

  19. Macm mne nk daftar tudm tu eh dh baca tapi x jumpa link nyaa
  20. ada kerja kosong tak untuk bekas tentera
  21. Ada contract position tak ?
Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong