Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong SWCorp Malaysia Mei 2024

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal Dan Pembersihan Awam (SWCORP) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Perbadanan Pengurusan Sisa Pepejal Dan Pembersihan Awam (SWCORP) sebagaimana berikut.

MySTEP Gred 29

1. Penolong Pegawai Penerangan
2. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat
3. Penolong Pegawai Tadbir
4. Penolong Jurutera

Gaji MySTEP Gred 29 : RM1,900.00 sebulan
Kelayakan : Diploma

Kemudahan
Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan PERKESO.

Tarikh tutup permohonan 17 Mei 2024 (Jumaat).
Lokasi penempatan : SWCORP Cyberjaya, Selangor.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong SWCorp Malaysia Mei 2024

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs. Sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Permohonan jawatan di MyfutureJobs disini

Perhatian!
Sekiranya pautan yang kami berikan diatas terdapat ralat pada MyFutureJobs, sila refresh kembali browser berkenaan. Atau sekiranya masih terdapat ralat lagi, sila ke MyFutureJobs https://candidates.myfuturejobs.gov.my/ dan masukkan kata kunci SWCORP pada carian dan Search. Selamat memohon dan semoga berjaya admin ucapkan.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong