Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Mengenai Kami

Laman portal iklan jawatan kosong (www.jawatan.net) merupakan sebuah laman yang memaparkan iklan jawatan kosong dipelbagai sektor kerajaan, badan berkanun dan swasta di Malaysia. Pihak kami menerbitkan iklan jawatan kosong berdasarkan atau bersumberkan dari laman-laman asal dan rasmi dari pelbagai sektor dan bersandarkan jawatan kosong paling popular atau kerap di cari oleh pemohon atau pencari kerja bagi memudahkan pengguna menyemak setiap senarai jawatan kosong tanpa membazirkan masa. Ini terbukti apabila seramai lebih 100,000 pengguna telah mendapat pekerjaan yang telah dimohon.

Sejarah permulaan kami

Kami telah bermula seawal tahun 2009 bermula dengan pelbagai domain yang bertapak di blogger (blogspot.com) dan telah memberi banyak manfaat kepada pengguna dan telah ramai mendapat peluang pekerjaan di Malaysia. Portal laman jawatan kosong (www.jawatan.net) ini telah didaftarkan pada september 2021.

Laman Sosial

Bagi memudahkan atau mendapat 'alert' setiap postingan kami pada laman ini anda boleh mengikuti setiap laman sosial rasmi (official) kami seperti di bawah. (sila klik pautan di bawah)


Harapan Kami

Semoga laman portal iklan jawatan kosong ini akan terus mendapat sokongan dan memberi manfaat kepada pengguna. Kerana itulah matlamat kami.

Hubungi Kami

Ingin mengiklankan jawatan kosong di laman ini sila emelkan ke jawatan.net[a]gmail.com
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong