Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Jabatan Audit Negara 2024

Jawatan kosong terkini di Jabatan Audit Negara 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Jabatan Audit Negara sebagaimana berikut.

1. Pegawai Tadbir (Pereka)
Gaji : RM2000 - RM2499
Taraf : Personel MySTEP
Kelayakan : Ijazah
Kemudahan : Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan Perkeso serta lain-lain elaun.

Tarikh tutup permohonan 26 Mac 2024 (Selasa).
Lokasi penempatan : Putrajaya.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Jabatan Audit Negara Mac 2024

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs. Sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Tarikh tutup permohonan jawatan adalah pada 26 Mac 2024 (Selasa).

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini

Perhatian!
Sekiranya pautan yang kami berikan diatas terdapat ralat pada MyFutureJobs, sila refresh kembali browser berkenaan. Atau sekiranya masih terdapat ralat lagi, sila ke MyFutureJobs (https://candidates.myfuturejobs.gov.my/) dan masukkan kata kunci Jabatan Audit Negara pada carian dan Search. Selamat memohon dan semoga berjaya admin ucapkan.

JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong