Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong SUK Perlis 2023

Jawatan kosong terkini di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis (SUK Perlis) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Kontrak di SUK Negeri Perlis sepertimana berikut.

1. Juruteknik Komputar Gred 19

Tarikh tutup permohonan 19 Mei 2023 (Jumaat).
Lokasi penempatan : SUK Negeri Perlis.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong SUK Perlis Mei 2023

Syarat Lantikan

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut :-

i. Warganegara Malaysia;
ii. Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
iii. Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; dan
iv. Calon bagi lantikan hendaklah memiliki Kepujian (sekurang-kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia/ Sijil Pelajaran Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.

Syarat-syarat Tambahan Lantikan

i. Calon bagi lantikan hendaklah memiliki sijil dalam bidang TEKNOLOGI MAKLUMAT atau PEMPROSESAN DATA yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada Kolej Komuniti Tempatan / Politeknik Tempatan / Kolej-Kolej Swasta (IPTS) atau kelulusan setaraf denganya; ATAU
ii. Calon bagi lantikan hendaklah memiliki sijil dalam bidang KEJURUTERAAN KOMPUTER yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada Kolej Komuniti Tempatan / Politeknik Tempatan / Kolej-Kolej Swasta (IPTS) atau kelulusan setaraf denganya.

Cara Memohon

Permohonan hendaklah mengemukakan Resume pemohon melalui emel : hrsukperlis01@gmail.com atau dihantar terus ke alamat seperti berikut :

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
Aras 2, Blok B Kompleks Pentadbiran Kerajaan Negeri Perlis
Persiaran Wawasan
01000 Kangar
Perlis

Calon yang layak dan memenuhi syarat sahaja akan dipanggil untuk temuduga pada tarikh yang akan ditentukan kelak. Sebarang pertanyaan lanjut boleh menghubungi pihak urusetia di talian 04-9738934 atau 04-9738862.

Tarikh Tutup Permohonan pada 19 Mei 2023 (Jumaat) sebelum jam 5.00 petang.

Muat turun iklan dan syarat-syarat kelayakan disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong