Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Pentadbiran Kerajaan Negeri Perak 2023

Jawatan kosong terkini di Pentadbiran Kerajaan Negeri Perak 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan Rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan bagi mengisi kekosongan jawatan dalam perkhidmatan awam di bawah Pentadbiran Kerajaan Negeri Perak sepertimana berikut.

1. Penolong Pegawai Pertanian G29
2. Pembantu Syariah LS19
3. Pengawas Hutan G19
4. Pengawal Keselamatan KP11
5. Pemandu Kenderaan H11

Tarikh tutup permohonan pada 31 Mei 2023 (Rabu).
Lokasi penempatan : Negeri Perak.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Pentadbiran Kerajaan Negeri Perak Mei 2023

Cara Memohon

Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan (sila muat turun iklan dan syarat kelayakan pada pautan yang diberikan di bawah) hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) di alamat https://spa9.spa.gov.my , atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah. Calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walaubagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temuduga terdekat dikemaskini pada atau sebelum tarikh tutup iklan. Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan sahaja akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada 31 Mei 2023 (Rabu), jam 11.59 malam.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan dan kemaskini secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI