Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Sabah Electricity Sdn Bhd (SESB) 2024

Jawatan kosong terkini di Sabah Electricity Sdn Bhd (SESB) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap / Kontrak di Sabah Electricity Sdn Bhd (SESB) sebagaimana berikut.

Bil. Jawatan Tarikh Tutup
1. Setiausaha Syarikat II 11 April 2024
2. Jurutera 09 April 2024
3. Tukang 09 April 2024

Tarikh tutup permohonan sehingga 11 April 2024.
Lokasi penempatan : SESB Sabah.
Sektor : Swasta

Jawatan Kosong Sabah Electricity Sdn Bhd (SESB) April 2024

Cara Memohon

Individu yang berminat serta berkelayakan hendaklah membuat permohonan jawatan secara online melalui sistem eRecruit SESB (sila ke pautan yang diberikan di bawah).

Jika memerlukan sebarang bantuan, sila hubungi Pentadbir sistem eRecruit melalui emel: erecruit@sesb.com.my atau hubungi di talian tetap 088-282 715/088-282 714/088-282 221.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong