Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong SUHAKAM Oktober 2020

Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (SUHAKAM) Oktober 2020. Permohohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di SUHAKAM sebagai :

1. Penolong Setiausaha (Pegawai) Gred 41
2. Juruteknik Komputer Gred FT19

Tarikh tutup permohonan pada 02 Oktober 2020
Lokasi penempatan : SUHAKAM Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong SUHAKAM Oktober 2020

Cara Memohon

Calon-calon yang berminat adalah diminta untuk mengemukakan sebarang penulisan berkaitan Hak Ekonomi, Sosial dan Kebudayaan seperti Hak kepada Kesihatan/Hak kepada Perumahan/Tanpa Diskriminasi dsb. sebagai dokumen sokongan permohonan. Sila kemukakan surat permohonan yang lengkap seperti maklumat diri beserta salinan sijil-sijil akademik dan salinan Kad Pengenalan yang telah disahkan, surat rujukan majikan serta sekeping gambar berukuran pasport (tidak dikembalikan) sebelum atau pada 2 Oktober 2020 (Jumaat) kepada:

Setiausaha
Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia
Tingkat 11, Menara TH Perdana,
1001 Jalan Sultan Ismail 50250 Kuala Lumpur.

Laman Web: www.suhakam.org.my
(U.P.: Unit Pengurusan Sumber Manusia)


Sila nyatakan jawatan yang dipohon di sebelah penjuru kiri sampul surat. Hanya calon yang disenarai pendek akan dipanggil untuk sesi temuduga.

Iklan dan muat turun iklan jawatan disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong