Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Kuantan (LPKtn) 2024

Jawatan kosong terkini di Lembaga Pelabuhan Kuantan (LPKtn) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Lembaga Pelabuhan Kuantan (LPKtn) sebagaimana berikut.

1. Pengurus Korporat
2. Pegawai Undang-Undang

Personel MySTEP Gred 41
Kelayakan : Ijazah Sarjana Muda
Gaji : RM2,100.00 sebulan

Kemudahan
Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan Perkeso.

Tarikh tutup permohonan 23 Mei 2024 (Khamis).
Lokasi penempatan : LPKtn Pahang.
Sektor : Badan Berkanun

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Kuantan (LPKtn) Mei 2024

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs. Sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Tarikh tutup permohonan jawatan adalah pada 23 Mei 2024 (Khamis).

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini

Sila Ambil Perhatian!
Sekiranya pautan yang kami berikan diatas terdapat ralat pada MyFutureJobs, sila refresh kembali browser berkenaan. Atau sekiranya masih terdapat ralat lagi, sila ke MyFutureJobs https://candidates.myfuturejobs.gov.my/ dan masukkan kata kunci Lembaga Pelabuhan Kuantan pada carian dan Search. Selamat memohon dan semoga berjaya admin ucapkan.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong