Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong MITI 2024

Jawatan kosong terkini di Kementerian Pelaburan, Perdagangan dan Industri (MITI) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Personel MySTEP di Kementerian Pelaburan, Perdagangan dan Industri (MITI) sebagaimana berikut.

1. Pegawai Eksekutif MySTEP N41

Bahagian :

(i) Perancangan Strategik
(ii) SKPI
(iii) Rundingan Strategik

Kelayakan : Ijazah Sarjana Muda
Gaji : RM2000.00 - RM2,499.00
Kemudahan : Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan Perkeso.

Tarikh tutup permohonan sehingga 17 Mei 2024.
Lokasi penempatan : MITI Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong MITI Mei 2024

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs. Sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Tarikh tutup permohonan jawatan ini sehingga 17 Mei 2024.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini

Perhatian!
Sekiranya pautan yang kami berikan diatas terdapat ralat pada MyFutureJobs, sila refresh kembali browser berkenaan. Atau sekiranya masih terdapat ralat lagi, sila ke MyFutureJobs https://candidates.myfuturejobs.gov.my/ dan masukkan kata kunci Kementerian Pelaburan, Perdagangan dan Industri pada carian dan Search. Selamat memohon dan semoga berjaya admin ucapkan.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong