Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong JAKIM — Mei 2024

Jawatan kosong terkini di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) sebagaimana berikut.

1. Personel MySTEP Gred 41
2. Personel MySTEP Gred 29

Kelayakan dan Kadar Gaji

1. Personel MySTEP Gred 41 - Ijazah Sarjana Muda / RM2,100.00 sebulan
2. Personel MySTEP Gred 29 - Diploma RM1,900.00 sebulan

Kemudahan

Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan caruman Perkeso.

Tarikh tutup permohonan 01 Mei 2024 (Rabu).
Lokasi penempatan : Pelbagai Negeri
Sektor : Badan Berkanun

Jawatan Kosong JAKIM Mei 2024

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs. Sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Tarikh tutup permohonan jawatan adalah pada 01 Mei 2024 (Rabu).

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini

Perhatian!
Sekiranya pautan yang kami berikan diatas terdapat ralat pada MyFutureJobs, sila refresh kembali browser berkenaan. Atau sekiranya masih terdapat ralat lagi, sila ke MyFutureJobs https://candidates.myfuturejobs.gov.my/ dan masukkan kata kunci Jabatan Kemajuan Islam Malaysia pada carian dan Search. Selamat memohon dan semoga berjaya admin ucapkan.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong