Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Majlis Daerah Pengkalan Hulu (MDPH)

Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Pengkalan Hulu (MDPH) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan) serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Pengkalan Hulu (MDPH) sebagaimana berikut.

1. Juruteknik Komputer FT19
2. Pembantu Awam H11

Tarikh tutup permohonan 30 November 2023 (Khamis).
Lokasi penempatan : MDPH Perak.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Pengkalan Hulu (MDPH) November 2023

Cara Memohon

i. Permohonan jawatan yang ditawarkan hendaklah dipohon melalui sistem permohonan jawatan kosong di digital.perak.my (sila kepautan yang diberikan di bawah).

ii. Permohonan daripada calon-calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan/Pihak Berkuasa Tempatan/Badan-Badan Berkanun hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing berdasarkan Perintah Am Bab ‘A’ 21.

Tarikh tutup permohonan : 30 November 2023 (Khamis).

Catatan Am

a) Hanya permohonan yang ditapis senarai sahaja akan dipanggil temuduga

b) Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya

c) Segala perbelanjaan dan tuntutan bersabit dengan permohonan ini tidak akan ditanggung oleh pihak Majlis Daerah Pengkalan Hulu. samb. 1026.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini

Pautan berkaitan


JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong