Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP)

Jawatan kosong terkini di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Johor Darul Ta’zim) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP) sebagaimana berikut.

1. Akauntan WA41
2. Arkitek J41
3. Pegawai Undang-Undang L41
4. Jurutera J41
5. Pegawai Kesihatan Persekitaran U41
6. Penolong Arkitek Landskap JA29
7. Penolong Juruukur Bahan JA29
8. Penolong Jurutera JA29
9. Penolong Pegawai Undang-Undang L29
10. Penolong Pegawai Psikologi S29
11. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
12. Pembantu Kesihatan Awam U19
13. Pembantu Penguatkuasa KP19
14. Pembantu Operasi N11
15. Pembantu Awam H11

Tarikh tutup permohonan 26 September 2023 (Selasa).
Lokasi penempatan : MBIP Johor.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP) 2023

Cara Memohon

i) Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian di laman sesawang Rasmi Majlis Bandaraya Iskandar Puteri (MBIP), sila ke pautan yang diberikan di bawah.

ii) Permohonan daripada calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan mengikut Perintah Am Bab A Bil. 18 di bawah peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) Tahun 2012 dan menyertakan salinan kenyataan perkhidmatan yang dikemaskini dan 3 laporan penilaian prestasi tahunan yang terakhir.

iii) Sebarang masalah berkaitan periawatan sila hubungi Puan Salwa binti Abd. Rashid di talian 07-5555 122 / 07-5555 068 Bahagian Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Bandaraya Iskandar Puteri.

Tarikh tutup permohonan adalah pada 26 September 2023 - Jam 5.00 Petang.

Perhatian

Hanya permohonan yang ditapis senarai sahaja akan dipanggil temuduga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan atau yang tidak dihubungi adalah dianggap tidakberiaya.

Calon hendaklah menjalani ujian psikologi yang telah ditetapkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Johor, Bahagian Sumber Manusia bagi saringan psikologi.

Semua maklumat akademik hendaklah diisi sebagaimana butiran sijil asal. Pihak Majlis berhak tidak membenarkan calon untuk ke sesi temuduga jika didapati butiran yang disi berbeza dengan sijil asal.

Segala perbelanjaan kerana menghadiri temuduga adalah tanggungjawab pemohon sendiri.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong