Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong SUK Perlis 2023

Jawatan kosong terkini di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis (SUK Perlis) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Perlis) untuk mengisi kekosongan jawatan di SUK Perlis sepertimana berikut.

Bil. Jawatan dan Gred Kekosongan Simpanan Tarikh Tutup
1. Pen. Peg. Perancang Bandar dan Desa JA29 1 4 16 June 2023
2. Penolong Pegawai Tanah NT29 2 4 16 June 2023
3. Penolong Pegawai Veterinar G29 1 4 16 June 2023
4. Pembantu Tadbir (P/O) N19 2 15 12 June 2023
5. Pengawas Hutan G19 1 5 11 June 2023

Tarikh tutup permohonan sehingga 16 Jun 2023.
Lokasi penempatan : SUK Negeri Perlis.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong SUK Perlis Jun 2023

Cara Memohon

Calon yang berminat dan memenuhi syarat yang ditetapkan hendaklah memohon secara dalam talian melalui Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Pekerjaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA9) di alamat https://spa9.spa.gov.my , atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah. Calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula sekiranya permohonan masih dalam tempoh sah laku pada tarikh tutup iklan. Walau bagaimanapun, calon perlu memastikan pusat temuduga terdekat dikemaskini pada atau sebelum tarikh tutup iklan. Hanya permohonan calon yang diterima sebelum atau pada tarikh tutup iklan sahaja akan diproses. Tarikh tutup permohonan bagi urusan pengambilan ini adalah sebelum atau pada tarikh yang tertera di atas, jam 11.59 malam.

Permohonan jawatan dan kemaskini secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah menyertai kami dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI