Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong MARDI Jun 2023

Jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Kontrak di Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) sepertimana berikut.

1. Pembantu Operasi Gred N11

Tarikh tutup permohonan 08 Jun 2023 (Khamis).
Lokasi penempatan : MARDI Selangor.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong MARDI Jun 2023

Cara Memohon

(i) Permohonan hendaklah dikemukakan dengan mengisi borang MDI.1 Pindaan 1/2013 (sila muat turun pada pautan yang diberikan di bawah) dengan lengkap beserta dokumen-dokumen sokongan yang berkaitan. Semua permohonan hendaklah dikemukakan ke alamat seperti di bawah:

Pengarah
Pusat Pengurusan Sumber Manusia
Ibu Pejabat MARDI
Persiaran MARDI-UPM
43400 Serdang, Selangor Darul Ehsan
MALAYSIA
(U.p: Puan Nur Atiqah Binti Zolkarnain)

Tarikh tutup permohonan adalah pada 08 Jun 2023 (Khamis).

ii) Permohonan yang lewat diterima dan tidak mematuhi sarat yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan. Manakala, calon yang berkelayakan sahaja yang akan dipanggil untuk ditemuduga.

iii) Hanya calon yang layak selepas sesi tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi talian 03-8953 7081 / 7080.

Muat turun iklan dan borang permohonan jawatan disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong