Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong MP Bentong November 2023

Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Bentong (MP Bentong) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Keutamaan diberikan kepada Rakyat Negeri Pahang Darul Makmur) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan KONTRAK di Majlis Perbandaran Bentong sepertimana berikut.

1. Penolong Akauntan W29
2. Penolong Pegawai Undang-Undang L29
3. Pembantu Penguatkuasa KP19
4. Pembantu Akauntan W19
5. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19

Tarikh tutup permohonan 27 November 2023 (Isnin).
Lokasi penempatan : MP Bantong, Pahang.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong MP Bentong November 2023

Cara Memohon

1. Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan Majlis Perbandaran Bentong yang boleh dimuat turun pada pautan yang diberikan di bawah.

2. Permohonan hendaklah disertakan dengan salinan (fotostat) sijil kelahiran, sijil persekolahan, salinan kad pengenalan yang telah disahkan oleh Pegawai Kerajaan dari Kumpulan Pengurusan Dan Profesional dan gambar pasport berukuran 5 x 4 sm. Borang permohonan yang tidak lengkap diisi akan ditolak.

3. Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab A Perenggan 18.

4. Tarikh tutup permohonan pada 27 November 2023 (Isnin).

5. Semua permohonan hendaklah dialamatkan kepada :

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN BENTONG
JALAN KETARI
28700 BENTONG
PAHANG DARUL MAKMUR.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan jawatan disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong