Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Jabatan Kehakiman Syariah Sarawak

Jawatan kosong terkini di Jabatan Kehakiman Syariah Sarawak 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang merupakan anak kelahiran Negeri Sarawak atau yang bermastautin di Sarawak atau penduduk tetap Sarawak serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Jabatan Kehakiman Syariah Sarawak sebagai.

1. Pembantu Syariah LS19

Tarikh tutup permohonan 31 Mei 2023 (Rabu).
Lokasi penempatan : Sarawak
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Jabatan Kehakiman Syariah Sarawak Mei 2023

Cara Memohon

Semua permohonan yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam Negeri adalah diwajibkan untuk mengemukakan permohonan secara online melalui e-Recruitment. Pelantikan adalah tertakluk kepada kekosongan jawatan dan permohonan dibuka sepanjang masa melalui system e-Recruitment.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong