Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41

Jawatan kosong terkini di Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) 2023. Hebahan permohonan jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 bagi Graduan Bukan Pendidikan Tahun 2023. Suruhanjaya Perkhidmatan Pendidikan (SPP) mempelawa graduan bukan pendidikan yang telah menamatkan pengajian dan memperoleh keputusan senat universiti pada tarikh tutup hebahan ini bagi memohon jawatan sebagai Pegawai Perkhidmatan Pendidikan (PPP) Gred DG41 secara CONTRACT OF SERVICE (COS) di bawah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM).

1. Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41
Gaji permulaan : RM2,188.00

Tarikh tutup permohonan 21 April 2023 (Jumaat).
Lokasi penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Gred DG41 April 2023

Cara Mengemukakan Permohonan

1. Calon yang memenuhi syarat dikehendaki memohon atau mengemas kini maklumat permohonan melalui Sistem Pengambilan Anggota Perkhidmatan Pendidikan (mySPP)  sebelum atau pada 21 April 2023 (Jumaat). Maklumat syarat kelayakan dan permohonan sila ke pautan yang diberikan di bawah.

2. Calon adalah diingatkan untuk memastikan maklumat yang diisi atau dikemas kini di dalam mySPP adalah tepat. Sebarang kesilapan dalam mengisi atau mengemas kini maklumat akan menjejaskan peluang untuk dipanggil temu duga.

3. Calon TIDAK DIBENARKAN untuk mengemas kini permohonan daripada tarikh tutup hebahan bermula 22 April 2023 sehingga 1 Jun 2023.

Muat Turun dan Permohonan

Muat turun iklan dan syarat-syarat permohonan jawatan disini

Permohonan jawatan secara online di mySPP sila klik disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

1 comment

  1. Macam mana nak buat permohonan ini
Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong