Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong MD Kampar 2023

Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Kampar (MD Kampar) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan) serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Majlis Daerah Kampar (MD Kampar) sepertimana berikut.

1. Penolong Arkitek Landskap JA29
2. Pemandu Kenderaan (Lelaki) H11
3. Pembantu Awam H11

Tarikh tutup permohonan 12 Mei 2023 (Jumaat).
Lokasi penempatan : MD Kampar, Perak.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong MD Kampar Mei 2023

Cara Memohon

1. Semua permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan yang boleh diperolehi daripada Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Daerah Kampar atau sila muat turun pada pautan yang diberikan di bawah.

2. Permohonan hendaklah disertakan dengan seeping gambar ukuran pasport, salinan Kad Pengenalan dan Surat Beranak, Sijil Tamat Sekolah, Sijil Persekolahan, kelulusan akademik serta dua keping sampul surat beralamat sendiri dengan seem RM1.50.

3. Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan.

4. Keterangan lanjut berhubung dengan klan seperti syarat-syarat lantikan bole didapati di Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia Majlis Daerah Kampar pada waktu pejabat atau melalui telefon 05-4671052, 05-4671059 dan 05-4671027.

5. Borang permohonan yang telah lengkap disi hendaklah dikemukakan kepada:-

Yang Dipertua
Majlis Daerah Kampar, 
Kompleks Pentadbiran MDKpr, Jalan Iskandar,
31900 KAMPAR, PERAK

Tarikh tutup permohonan adalah pada 12 Mei 2023.

Catatan Am

a. Borang permohonan yang tidak lengkap disi tidak akan diterima. Sila nyatakan TIADA atau ' ... ' sekiranya tidak berkaitan;
b. Hanya calon yang berjaya selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga dan keputusan pemilihan adalah muktamad;
c. Segala tuntutan perbelanjaan berkaitan dengan permohonan atau temuduga dan permohonan lewat dan tidak lengkap tidak akan dilayan;
d. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam bulan daripada* tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonannya tidak berjaya.
e. Taraf kekosongan jawatan adalah Kontrak (Contract of Service). Jawatan bertaraf tetap akan dipertimbangkan sekiranya terdapat kekosongan.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan jawatan disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong