Dapatkan info jawatan kosong di telegram sekarang! Klik Disini

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) 2023

Jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan. Keutamaan kepada rakyat Negeri Selangor yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:

1. Pelukis Pelan (Kejuruteraan Awam) / Penolong Jurutera JA29
2. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
3. Penolong Pegawai Penilaian W29
4. Penolong Pegawai Tadbir N29
5. Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29
6. Pembantu Tadbir (Undang-Undang) L19
7. Pembantu Penilaian W19
8. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
9. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi) N19
10. Pembantu Kenderaan  H11
11. Pembantu Operasi N11

Tarikh tutup permohonan 15 Mac 2023
Lokasi penempatan : MPS Sepang, Selangor.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Sepang (MPSepang) 2023

Perhatian Kepada Pemohon:

1. Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian (online) melalui laman iperjawatan.mpsepang.gov.my. atau sila ke pautan yang diberikan di bawah.

2. Semua permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan memuatnaik salinan kad pengenalan, sijil lahir, sijil-sijil persekolahan, kelulusan akademik (termasuk Ijazah Diploma – jika berkenaan), transkrip keputusan peperiksaan semua semester berserta dengan sekeping gambar berukuran passport.

3. Pegawai-pegawai kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am 21 Bab `A’ 1973 dan menyertakan bersama-sama Kenyataan Perkhidmatan yang kemas kini dan Laporan Prestasi.

4. Permohonan yang lewat diterima dan tidak mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan dan calon-calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.

5. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup permohonan 15 Mac 2023 (Rabu).

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong