Dapatkan info jawatan kosong di telegram sekarang! Klik Disini

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor (LZS) 2023

Jawatan kosong di Lembaga Zakat Selangor (LZS) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Lembaga Zakat Selangor (LZS) sepertimana berikut.

1. Ketua Jabatan Pemasaran dan Komunikasi

Tarikh tutup permohonan 31 Mac 2023.
Lokasi penempatan : LZS Selangor.
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor (LZS) 2023

Tanggungjawab utama perjawatan ini adalah seperti berikut:

1. Memimpin Jabatan Pemasaran dan Komunikasi agar dapat berfungsi seperti yang sepatutnya, menetapkan agenda dan matlamat tahunan untuk dicapai, serta menguruskan dengan aktif perjalanan jabatan dan perhubungan antara jabatan dan divisyen berkaitan.

2. Membangun, mengurus dan melaksana rancangan pemasaran dan komunikasi (digital dan tradisional) tahunan merentas semua media komunikasi (dalam talian dan luar talian) demi mencapai golongan sasaran berdasarkan matlamat yang ditetapkan.

3. Menganalisis dan menilai keberkesanan dan kejayaan strategi pemasaran dan komunikasi yang dilaksanakan; serta menyedia dan melaksanakan cadangan penambahbaikan.

4. Mengkaji, menilai dan mencadangkan produk/media/saluran/platform baharu yang kekinian, terbukti berkesan, dan berpotensi untuk meningkatkan gerak dan hasil kerja pemasaran dan komunikasi.

5. Merancang, membangun dan menguruskan bahan/kandungan pemasaran dan komunikasi (digital dan cetakan), dan memastikan semua bahan/kandungan dibangunkan dan diedarkan mengikut kesesuaian garis masa yang ditetapkan.

6. Bekerjasama dengan semua jabatan berkaitan untuk mengenal pasti keperluan, kehendak dan gelagat pelanggan, membangunkan Muzakki Persona, dan memastikan kesemua aktiviti pemasaran dan komunikasi dilaksanakan berpandukan data (Muzakki Profiling & Segmentation).

7. Berunding dan berkolaborasi dengan rakan strategik yang berpotensi untuk melaksanakan aktiviti pemasaran dan komunikasi bersama

8. Melaksanakan aktiviti pemasaran yang berkesan meningkatkan kutipan dan bilangan Muzakki mengikut sasaran yang telah ditetapkan.

9. Memenuhi kriteria pemasaran dan komunikasi yang ditetapkan dan mengikut tempoh yang tertentu agar dapat memenuhi kepuasan pelanggan kutipan

10. Mengikuti program yang disusun untuk meningkatkan kemahiran dan kompetensi yang dicadangkan dan sesuai dengan gerak kerja.

11. Menyediakan laporan yang merangkumi semua aktiviti pemasaran dan komunikasi yang telah dijalankan bagi tujuan analisis, penilaian prestasi pemasaran dan sebaran informasi.

12. Lain-lain tugasan yang diberikan oleh pihak Pengurusan dari semasa ke semasa.

Kelayakan perjawatan
  • Ijazah Sarjana Muda (Pentadbiran Perniagaan/ Pemasaran/ Komunikasi Massa)
Pengalaman (sebagai pengurus)

5 tahun – 10 tahun

Cara Memohon

Calon yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Syarat kelayakan dan permohonan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong