Dapatkan info jawatan kosong di telegram sekarang! Klik Disini

Jawatan Kosong Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) 2023

Jawatan kosong terkini di Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) sebagaimana berikut :

1. Pembantu Awam H11
2. Pembantu Penguatkuasa KP19
3. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
4. Pembantu Operasi H11

Tarikh tutup permohonan 06 Mac 2023.
Lokasi penempatan : LUAS Selangor.
Sektor : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong Lembaga Urus Air Selangor (LUAS) 2023

Perkara Am

1) Pemohon WAJIB memuatnaik dokumen-dokumen yang telah disenaraikan didalam Sistem e-Perjawatan bahagian Lampiran Maklumat Peribadi .

2) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temuduga.

3) Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh tutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

4) Hanya calon yang ditapis-senarai akan dipanggil untuk temuduga dan dimohon untuk membawa dokumen-dokumen asal seperti Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil atau bukti lain yang mengesahkan Kerakyatan Malaysia, Sijil Kelulusan Persekolahan, Sijil Tamat Persekolahan, Ijazah/ Diploma dan transkrip/ Surat Pengesahan Kelulusan Akhir Peperiksaan daripada pusat-pusat pengajian, Sijil-sijil lain yang berkaitan dengan jawatan serta Sijil kegiatan luar.

5) Pegawai-Pegawai Kerajaan, Badan-Badan Berkanun dan Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah memohon melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan mengemukakan sesalinan rekod Kenyataan Perkhidmatan (Buku Rekod Perkhidmatan Kerajaan ; BRP) yang terkini dan salinan Laporan Nilaian Prestasi Tahunan (LNPT) yang disahkan.

6) Calon hendaklah menghantar sesalinan permohonan yang lengkap dicetak melalui laman web https://eperjawatan.luas.gov.my dan dokumen-dokumen sokongan seperti di perenggan empat (4) dan lima (5) kepada Unit Pengurusan Sumber Manusia LUAS pada atau sebelum tarikh tutup permohonan ke alamat seperti bawah :

Pengarah,
Lembaga Urus Air Selangor,
Tingkat 13, Bangunan Darul Ehsan, No. 3, Jalan Indah, Seksyen 14,
40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong