Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC) 2023

Jawatan kosong terkini di Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup permohonan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC) sepertimana berikut.

1. PERSONEL MySTEP (IT)
2. PERSONEL MySTEP (HR)
3. PERSONEL MySTEP (Receptionist)
4. PERSONEL MySTEP ( Integrity And Internal Audit)

Tarikh tutup permohonan 31 Disember 2022.
Lokasi penempatan : MyCC Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MyCC) 2022

Cara Memohon

Calon-calon yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Iklan, syarat-syarat dan permohonan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong