Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Bank Rakyat Januari 2023

Jawatan kosong terkini di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad (Bank Rakyat) sepertimana berikut.

Bil. Nama Jawatan Status Lokasi Penempatan Tarikh Tutup Permohonan
1. Kerani Sementara Sarawak (Lundu, Satok, Sri Aman, Bintulu) 13 January 2023 Mohon Disini
2. Kerani Sementara Sabah & Sarawak (Bintulu, Simpang Tiga, Sri Aman , Sarikei, Kapit) 23 Disember 2022 Mohon Disini
3. Kerani Sementara Semenanjung Malaysia (Bandar Baru Klang, Kajang, Seksyen 14 Petaling Jaya, Kangar, Kota Tinggi, Marang, Bangi, Jln Ipoh KL, Jelutong, Johor Bahru, Cameron Highland, Bandar Tasik Puteri, Segamat, Subang Perdana, Gurun, Presint 15 Putrajaya, Sungai Buloh, Teluk Intan 23 Disember 2022 Mohon Disini
4. Eksekutif (Undang-Undang) Tetap/ Kontrak Kuala Lumpur 04 January 2023 Mohon Disini
5. Eksekutif Sementara Sarawak (Bintulu, Simpang Tiga, Sarikei, Limbang, Kota Sentosa, Permyjaya, Lundu, Satok) 23 Disember 2022 Mohon Disini

**Perhatian : Sekiranya paparan table diatas tidak penuh, sila scroll table diatas ke kiri untuk melihat butiran penuh permohonan.

Jawatan Kosong Bank Rakyat Januari 2023

Cara Memohon

Individu yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan pada ruangan table [Mohon Disini] diatas. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong