Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong KWSP November 2022

Jawatan kosong terkini di Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) november 2022. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di KWSP sepertimana berikut.

1. Content Creator
2. UI/UX Designer
3. SEO Specialist
4. Penolong Pegawai Keselamatan
5. Product Strategist
6. Senior Product Strategist

Tarikh tutup permohonan 11 Disember 2022.
Lokasi penempatan : Selangor dan Pahang
Sektor : Berkanun/ Swasta

Jawatan Kosong KWSP November 2022Cara Memohon

Individu yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'Online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Perhatian kepada pemohon

Semua permohonan adalah SULIT dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk ke sesi temu duga. Permohonan dianggap TIDAK BERJAYA sekiranya tiada maklum balas selama 2 BULAN selepas tarikh tutup iklan.

Iklan, syarat-syarat dan permohonan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong