Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong PUSPAKOM 2022

Jawatan kosong terkini di Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) 2022. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) sebagai :

Bil. Jawatan Lokasi Penempatan
1. Penolong Pengurus Shah Alam, Subang
2. Juruteknik Penyelenggaraan Batu Pahat, Batu Maung, Taman Bukit Maluri, Shah Alam, Subang
3. Kerani Padang Jawa, Petaling Jaya, Shah Alam, Subang
4. Warden Trafik Shah Alam, Subang
5. Ejen Pusat Panggilan Shah Alam, Subang
6. Pemeriksa Kenderaan Sandakan, Gopeng, Muar, Bangi, Kuching, Sibu, Miri, Arau, Sarikei, Kuantan, Pekan, Seremban, Kluang, Senai, Raub, Temerloh, Cheras, Banting, Segamat, Glenmarie, Bintulu, Labuan, Keningau, Tawau, Manjung, Ipoh, Taiping, Beaufort, Kota Marudu, Kuala Terengganu, Kota Bharu, Sri Aman, Shah Alam, Petaling Jaya, Lahad Datu, Alor Gajah, Batu Pahat, Batu Maung, Teluk Intan, Mak Mandin, Teluk Kumbar, Batu Caves, Padang Jawa, Pandan Mewah, Sungai Besar, Wangsa Maju, Kota Kinabalu, Johor Bahru, Pasir Gudang, Taman Bukit Maluri, Taman Daya, Shah Alam, Subang

Tarikh tutup permohonan sehingga 9 Disember 2022.
Lokasi penempatan : Seluruh Malaysia.
Sektor : Berkanun/ Swasta

Jawatan Kosong PUSPAKOM November 2022

Cara Memohon

Individu yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'Online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Iklan, syarat-syarat dan permohonan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah menyertai kami dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI