Dapatkan info jawatan kosong terus ke Telegram anda sekarang.!!! Klik Disini

Jawatan Kosong PKNS - Tarikh Tutup 3 September 2021

Jawatan kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) September 2021. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Keutamaan diberikan kepada rakyat negeri Selangor) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan terkini di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) sebagai:

1. PEGAWAI TADBIR (PERUNDANGAN) GRED N41
2. PENOLONG JURUUKUR GRED JA29

Tarikh tutup permohonan pada 03 September 2021
Lokasi penempatan : PKNS Selangor
Sektor : Berkanun

Jawatan Kosong PKNS - Tarikh Tutup 3 September 2021

CARA MEMOHON

i) Borang permohonan boleh dimuat turun pada pautan yang diberikan di bawah, berserta syarat-syarat dan maklumat jawatan. Borang yang lengkap diisi dan berserta salinan sijil-sijil yang lengkap hendaklah dihantar kepada:-

Pengurus Besar Pentabiran & Sumber Manusia
PERBADANAN KEMAJUAN NEGERI SELANGOR
Bahagian Sumber Manusia, Tingkat 4, Blok B
Bangunan Ibu Pejabat PKNS
No 2, Jalan Indah 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan


ii) Permohonan daripada anggota yang sedang berkhidmat di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor mestilah dibuat melalui Ketua Bahagian masing-masing.

iii) Pemohon daripada Pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan mestilah dibuat melalui Ketua Jabatan mengikut peraturan di bawah Peraturan 17 Peraturan-peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 dan pastikan Kenyataan Perkhidmatan yang lengkap dan kemas kini serta Laporan Penilaian Prestasi terkini disertakan bersama dalam permohonan tersebut. Permohonan yang dikemukakan tidak melalui Ketua Jabatan tidak akan dipertimbangkan.

Iklan dan syarat kelayakan disini

Borang permohonan jawatan disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.

Jom dapatkan info jawatan kosong terkini terus ke TikTok anda sekarang! Klik Disini

© JOBS . All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong