Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Mini Zoo Kuala Krai. Tarikh Tutup 1 September 2021

Jawatan kosong terkini di Mini Zoo Kuala Krai September 2021. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia ( Keutamaan diberikan kepada kelahiran Negeri Kelantan dan bermastautin di Negeri Kelantan) yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Mini Zoo Kuala Krai di bawah Pentadbiran Kerajaan Negeri Kelantan seperti yang dinyatakan di bawah :

1. PENOLONG PEGAWAI VETERINAR G29
2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
3. PEMBANTU AWAM H11
4. PENGAWAL KESELAMATAN KP11

Tarikh tutup permohonan 01 September 2021
Lokasi penempatan : Mini Zoo Kuala Krai, Kelantan
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Mini Zoo Kuala Krai. Tarikh Tutup 1 September 2021

Cara Memohon

Individu yang berkelayakan dan berminat hendaklah membuat permohonan secara atas talian (online) melalui Google Form (Sila ke pautan yang diberikan di bawah)

Tarikh Tutup Permohonan

Permohonan hendaklah dihantar sebelum atau pada 01 September 2021 (Rabu), jam 11.59 malam

Maklumat Am

1. Calon-calon hendaklah berumur tidak kurang dari 18 tahun dan tidak melebihi 58 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan.

2. Pegawai-pegawai yang sedang berkhidmat Lantikan Tetap dengan Kerajaan, Badan Berkanun dan Pihak Berkuasa Tempatan TIDAK LAYAK MEMOHON.

3. Sebarang pemberitahuan mengenai urusan seterusnya termasuk temuduga akan dimaklumkan melalui Sistem Pesanan Ringkas (SMS) atau emel. Tiada surat akan dihantar.

4. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas EMPAT (4) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap TIDAK BERJAYA.

Iklan syarat kelayakan dan borang permohonan jawatan disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong