Follow Jawatan Kosong on TikTok Follow Now

Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia Ogos 2021

Jawatan kosong terkini di Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (ROS) Ogos 2021. Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia dibawah Kementerian Dalam Negeri (KDN) ingin mempelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup permohonan untuk mengisi kekosongan di Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia sebagai :

1. PERSONEL MYSTEP (PEREKA B29)

Tarikh tutup permohonan pada 16 Ogos 2021
Lokasi : Putrajaya
Sektor : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia (ROS) Ogos 2021

Bidang Tugasan

Bertanggungjawab menyediakan reka bentuk dan lay-out grafik, bahan-bahan pameran, fotografi, percetakan dan termasuk pengurusan bahan serta peralatan yang berkaitan.

Cara Memohon

Individu yang berkelayakan dan berminat hendaklah membuat permohonan jawatan diatas di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs di alamat https://candidates.myfuturejobs.gov.my/ atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong