Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong UKM November 2020

Jawatan kosong terkini Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ambilan November 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Hospital Pakar Kanak-kanak UKM (HPKK UKM) sebagai :

1. JURUTERAPI PERGIGIAN U29 (Tetap)
Gaji Minimum - Maksimum : RM1,797.00 - RM5,753.00

Tarikh tutup permohonan pada 15 November 2020
Lokasi penempatan : HPKK UKM Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong UKM November 2020

CARA MEMOHON

1. Permohonan melalui Sistem Pengurusan Permohonan Jawatan (SPPJ) iaitu https://smk.ukm.my/sppj/mukadepan.cfm atau sila klik pada pautan (link) yang diberikan di bawah.

2. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohon yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh 4 bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

3. Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong