Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Terengganu Disember 2020

Jawatan kosong terkini di Perbadanan Perpustakaan Awam Terengganu (PPAT) Disember 2020. Perbadanan Perpustakaan Awam Terengganu membuka peluang kepada seluruh rakyat Negeri Terengganu yang berkelayakan untuk memohon jawatan kosong secara Tetap / Kontrak yang disediakan seperti senarai di bawah:

1) Penolong Pustakawan S29
(5 Kekosongan)

Tarikh tutup permohonan pada 08 Disember 2020
Lokasi penempatan : PPAT Terengganu
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Perbadanan Perpustakaan Awam Terengganu (PPAT) Disember 2020

CARA MEMOHON

1. Permohonan untuk kesemua jawatan di atas boleh dibuat secara atas talian melalui http://ekerjaya.trglib.gov.my atau sila ke pautan yang diberikan di bawah.

2. Pemohon hendaklah mendaftar sebagai pengguna terlebih dahulu seterusnya mengisi maklumat peribadi sebelum memohon sebarang jawatan.

Iklan dan permohonan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong