Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong JAKIM — Tarikh Tutup 07 Disember 2020

Terdapat 229 kekosongan jawatan terkini di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) Disember 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) seperti berikut :

1. Pegawai Hal Ehwal Islam S41
2. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam S29

Tarikh tutup permohonan 07 Disember 2020
Lokasi penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor perkhidmatan : Kerajaan

Jawatan Kosong JAKIM — Tarikh Tutup 07 Disember 2020

Jawatan Kosong JAKIM — Tarikh Tutup 07 Disember 2020

Jawatan Kosong JAKIM — Tarikh Tutup 07 Disember 2020

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) di https://spa9.spa.gov.my atau sila klik pada link yang diberikan dibawah. Bagi calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 07 Disember 2020 (Isnin) jam 11.59 malam.

Permohonan/ semakan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong