Follow Jawatan Kosong on TikTok Follow Now

Jawatan Kosong DBKL November 2020

Jawatan kosong terkini Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ambilan November 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas pada tarikh tutup permohonan serta berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai :

1. PENOLONG JURUUKUR GRED JA29

Tarikh tutup permohonan 29 November 2020
Lokasi penempatan : DBKL Kuala Lumpur
Sektor perkhidmatan : Kerajaan

Jawatan Kosong DBKL November 2020

CARA MEMOHON

i) Kelayakan dan syarat permohonan jawatan kosong ini boleh didapati dengan melayari laman web rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur iaitu www.dbkl.gov.my dan permohonan hendaklah dikemukakan secara ONLINE SAHAJA dengan menggunakan Sistem Recruiting DBKL (sila kepautan yang diberikan di bawah)

ii) Pemohon-pemohon yang mempunyai Diploma dan Sijil dari institusi pengajian tinggi swasta dan luar negara hendaklah menyemak pengiktirafan di laman web https://app.mohe.gov.my/iktiraf/semakan.php atau http://www2.mqa.gov.my/mqr/

iii) Pemohon TIDAK PERLU MENGHANTAR salinan SPM, Sijil Politeknik, Diploma dan Sijil-sijil atau resume sehingga dihubungi untuk temu duga.

CATATAN

1. Borang Permohonan secara online yang tidak lengkap akan ditolak.

2. Hanya calon-calon yang layak selepas disenarai pendek sahaja akan dipanggil ke peringkat seterusnya.

3. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas ENAM (6) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan tuan/puan tidak berjaya.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong