Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Pegawai Farmasi Gred UF41 Oktober 2020

Jawatan kosong di sektor awam terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ambilan oktober 2020. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan keatas pada tarikh tutup permohonan adalah dipelawa memohon jawatan kosong terkini yang ditawarkan olek kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sebagai :

1. PEGAWAI FARMASI GRED UF41

Tarikh tutup permohonan pada 25 Oktober 2020
Lokasi penempatan : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman Portal Rasmi Sistem Pendaftaran Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) di https://spa9.spa.gov.my mulai 19 oktober 2020 atau sila klik pada link yang diberikan dibawah. Bagi calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 25 Oktober 2020 (Ahad) jam 11.59 malam.


Jawatan Kosong KKM Oktober 2020


Jawatan Kosong KKM Oktober 2020
Jawatan Kosong KKM Oktober 2020
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong