Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong JAKIM Oktober 2020

Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) Oktober 2020. Pemohon adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di JAKIM sebagai :

1. PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM GRED S19

Tarikh tutup permohonan pada 11 Oktober 2020
Lokasi penempatan : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong JAKIM Oktober 2020

PEMBANTU HAL EHWAL ISLAM GRED S19

Jawatan Kosong JAKIM Oktober 2020
CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat menerusi laman portal Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA9) di www.spa.gov.my atau sila klik pada link yang diberikan dibawah. Bagi calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 11 Oktober 2020 (Ahad) jam 11.59 malam.


Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong