Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Pekerja Sambilan Harian (PSH) – Tarikh Tutup 14 Mac 2019

Jawatan kosong terkini Pekerja Sambilan Harian (PSH) di Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP) Mac 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Keutamaan diberikan kepada Rakyat Negeri Kedah Darul Aman) yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP) sebagai :

1. PEKERJA SAMBILAN HARIAN (PSH)

KELAYAKAN : SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM)

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 14 MAC 2019
LOKASI : LANGKAWI, KEDAH
SEKTOR : KERAJAAN
JADUAL GAJI : RM54 SEHARI

Jawatan Kosong Pekerja Sambilan Harian (PSH) – Tarikh Tutup 14 Mac 2019

CARA MEMOHON

i) Borang permohonan boleh didapati dengan mengambil sendiri di Bahagian Sumber Manusia, Jabatan KhidmatPengurusan, Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan, 07000 Kuah, Langkawi, Kedah Darul Aman atau sila klik pada link muat turun yang diberikan di bawah.

ii) Borang yang telah lengkap diisi berserta salinan kad pengenalan, sijil kelahiran dan sijil-sijil kelulusan yang diperakui SAH sebagai salinan sebenar. Pemohon hendaklah menulis nama jawatan yang dipohon disudut atas sebelah kiri sampul surat dan dialamatkan kepada :-

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN LANGKAWI
BANDARAYA PELANCONGAN
07000 KUAH, LANGKAWI
KEDAH DARUL AMAN

Pada atau sebelum 14 MAC 2019

iii) Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

iv) Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh enam(6) bulan selepas dari iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Muat turun iklan dan syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan jawatan disini

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong