Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) — Tarikh Tutup 10 Mac 2019

Jawatan kosong terkini di Universiti Putra Malaysia Mac 2019. Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) mempelawa Warganegara Malaysia yang mempunyai kelayakan dan komitmen yang tinggi dan bercita-cita untuk berkhidmat dalam sebuah Hospital Pengajar yang sedang menuju ke arah Hospital Universiti bereputasi antarabangsa dan unggul bagi mengisi kekosongan jawatan berikut:-

1. PEGAWAI PERUBATAN GRED UD48
2. PEGAWAI PERUBATAN GRED UD53 (PAKAR)

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 10 MAC 2019
LOKASI PEKERJAAN : Serdang, Selangor
SEKTOR : Kerajaan

Jawatan Kosong Universiti Putra Malaysia (UPM) Mac 2019


CARA MEMOHON :

Semua permohonan jawatan adalah melalui laman web Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia, http://hpupm.upm.edu.my atau sila klik pada pautan yang diberikan di bawah.

PERHATIAN :

Permohonan secara online yang tidak lengkap boleh menyebabkan permohonan tidak akan dipertimbangkan.

Pemohon yang telah disenarai pendek akan dipanggil menghadiri temuduga pertama di peringkat HPUPM. Pemohon yang melepasi temuduga tersebut akan dipanggil menghadiri temuduga kedua di peringkat UPM.

Permohonan yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

TEMPOH IKLAN :

Permohonan akan mula dibuka pada 25 Februari 2019 (Isnin) dan akan ditutup pada 10 Mac 2019 (Ahad).

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong