Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan E19 (59 Kekosongan) - [Tarikh Tutup 10 Mac 2019]

Jawatan kosong kerajaan terkini di Jabatan Perangkaan Malaysia (DOSM) Mac 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Jabatan Perangkaan Malaysia (DOSM) sebagai :

1. PEMBANTU PERANGKAAN E19
- 59 KEKOSONGAN

KELAYAKAN : SPM/SPM(V)/SPMV/Sijil

*keutamaan kepada calon yang memiliki Kepujian dalam mata pelajaran Matematik.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN 10 MAC 2019 (AHAD)
LOKASI : Seluruh Malaysia
SEKTOR : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong Pembantu Perangkaan E19 Mac 2019


CARA MEMOHON
Individu yang berminat dan berkelayakan hendaklah membuat permohonan secara online pada laman Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) di http://www.spa.gov.my, atau sila klik pada link yang diberikan dibawah.

Calon-calon yang telah mendaftar permohonan bagi jawatan di atas tidak perlu mendaftar semula. Namun demikian, sila pastikan pendaftaran permohonan masih dalam tempoh sah laku iaitu dalam tempoh setahun daripada tarikh mendaftar. Tarikh tutup permohonan baru bagi jawatan ini adalah sebelum atau pada 10 Mac 2019 (Ahad) jam 11.59 malam.

Syarat dan kelayakan jawatan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong