Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Majlis Daerah Bera (MDBera) - 11 Februari 2019

Jawatan kosong kerajaan terkini di Majlis Daerah Bera (MDBera) Februari 2019. Permohonan adalah dipelawa daripada rakyat Negeri Pahang ( keutamaan kepada warga daerah Bera ) yang berkelayakan bagi mengisi jawatan-jawatan berikut :-

1) Pegawai Tadbir N41
2) Penolong Pegawai Tadbir N29
3) Pemandu Kenderaan H11


Tarikh tutup permohonan pada 11 Februari 2019.

Jawatan Kosong Majlis Daerah Bera (MDBera) Februari 2019


CARA PERMOHONAN

i) Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan MD. BERA 1 Pindaan 3/2017dengan harga RM1.00 setiap borang yang boleh didapati dengan cara datang sendiri atau juga boleh diperolehi secara percuma melalui Laman Web Majlis iaitu www.mdbera.gov.my. atau sila klik pada link yang diberikan dibawah.

Sila kemukakan permohonan kepada :-

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH BERA
28200 BANDAR BERA
PAHANG DARUL MAKMUR
( u/p : Bahagian Pentadbiran dan Sumber Manusia )


ii) Permohonan daripada pegawai yang berkhidmat dalam Perkhidmatan Awam, Badan Berkanun atau Kuasa-Kuasa Tempatan hendaklah dikemukakan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Perintah Am Bab ‘A 21’. Permohonan hendaklah dikemukakan bersama Kenyataan perkhidmatan yang kemaskini dan LaporanPenilaian Prestasi Tahunan 2018( termasuk kakitangan kontrak )

Permohonan berikut akan ditolak jika:

a) Tidak lengkap, tidak disertakan dengan salinan mykad, gambar dan tidak menyertakan salinan sijil-sijil yang disahkan;

b) Tidak memenuhi syarat kelayakan yang ditetapkan dalam iklan ; dan

c) Tidak dikemukakan melalui Ketua Jabatan bagipegawai yang sedang berkhidmat ( termasuk kakitangan kontrak ).

TARIKH TUTUP IKLAN

Borang yang lengkap diisi mestilah dihantar sebelum atau pada 11 Februari 2019 ( Isnin ) ke Bahagian Pentadbiran dan Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Aras 1, Pejabat Majlis Daerah Bera.

CATATAN

i) Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil temu duga;

ii) Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam ( 6 ) bulan dari tarikh tutup iklan, hendaklah menganggap bahawa permohonan mereka tidak berjaya.

PERHATIAN KEPADA SEMUA PEMOHON

“ Tawaran pelantikan tuan / puan ini tertakluk kepada apa-apa semakan oleh Kerajaan kepada terma dan syarat perkhidmatan dari semasa ke semasa ”

Sila muat turun iklan jawatan kosong dan borang permohonan.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong