Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong MDBG April 2024

Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Batu Gajah (MDBG) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf Tetap dan Kontrak di Majlis Daerah Batu Gajah (MDBG) sebagaimana berikut.

1. Penolong Pegawai Perancang Bandar Dan Desa JA29
2. Penolong Akauntan W29
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian / Operasi ) N19
4. Pembantu Awam Gred H11
5. Pemandu Kenderaan H11

Tarikh tutup permohonan 19 April 2024 (Jumaat).
Lokasi penempatan : MDBG Perak.
Sektor : Kerajaan/ Badan berkanun

Jawatan Kosong MDBG April 2024

Cara Membuat Permohonan

i. Permohonan jawatan yang ditawarkan hendaklah dipohon melalui sistem permohonan jawatan kosong di Digital Perak (sila kepautan yang diberikan di bawah).

ii. Permohonan daripada calon-calon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan/ Pihak Berkuasa Tempatan / Badan-badan Berkanun hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan masing-masing berdasarkan Perintah Am Bab ‘A’ 21.

Catatan Am

a) Hanya permohonan yang ditapis senarai sahaja akan dipanggil temuduga.

b) Pemohon-pemohon yang tidak menerima jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

c) Segala perbelanjaan dan tuntutan bersabit dengan permohonan ini tidak akan ditanggung oleh pihak Majlis Daerah Batu Gajah.

Tarikh tutup permohonan adalah pada 19 April 2024 (Jumaat).

Iklan dan syarat kelayakan disini

Permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong