Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong FRIM Mei 2024

Jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf TETAP dan KONTRAK di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) sebagaimana berikut.

Bil. Jawatan dan Gred Taraf Tarikh Tutup
1. Pegawai Penyelidik (Editor Penerbitan) Q41 Tetap 21 Mei 2024
2. Pegawai Penyelidik (Pembangunan Sistem) Q41 Kontrak 21 Mei 2024
3. Pegawai Penyelidik (Rangkaian) Q41 Kontrak 21 Mei 2024

Tarikh tutup permohonan 21 Mei 2024 (Selasa).
Lokasi penempatan : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan/ Badan Berkanun

Jawatan Kosong FRIM Mei 2024

Cara Memohon

1. Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM). Hanya permohonan yang dibuat melalui sistem permohonan dalam talian FRIM akan diproses (sila kepautan yang diberikan di bawah).

2. Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Tarikh tutup permohonan adalah pada 21 Mei 2024 (Selasa).

Catatan Am

Hanya calon-calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk menjalani proses saringan. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Iklan, syarat dan permohonan jawatan FRIM secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI