Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF)

Jawatan kosong terkini di Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) sebagaimana berikut.

1. Operation Executive
2. Corporate Communications Executive

Tarikh tutup permohonan sehingga 31 Oktober 2023.
Lokasi penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Berkanun/ Swasta

Jawatan Kosong Yayasan Pencegahan Jenayah Malaysia (MCPF) 2023

Cara Memohon

Calon yang berminat serta berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat permohonan, hendaklah membuat permohonan di laman portal kerjaya Jobstreet Malaysia di alamat https://www.jobstreet.com.my secara 'online' atau sila klik pada pautan link yang di berikan dibawah. Pemohon hendaklah mendaftar sebelum membuat sebarang permohonan di Jobstreet Malaysia.

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong