Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong UPSI Oktober 2023

Jawatan kosong terkini di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) 2023. Permohonan adalah dipwlawa daripada warganegara Malaysia berumur tidak kurang 18 tahun pada tarikh tutup iklan serta berkelayakn untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf KONTRAK di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) sebagaimana berikut.

1. Pembantu Pembedahan Pergigian U19
2. Pembantu Belia dan Sukan Gred 19
(Skim Perkhidmatan Khas Universiti)

Tarikh tutup permohonan 30 Oktober 2023 (Isnin).
Lokasi penempatan : UPSI Perak.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong UPSI Oktober 2023

Panduan Permohonan

1. Pemohon perlu mendaftar dan mempunyai akaun dengan Online Job Application UPSI (myjobs.upsi.edu.my), sila kepautan yang diberikan di bawah.

2. Untuk permohonan jawatan kali kedua dan seterusya, pemohon tidak perlu mendaftar semula atau mewujudkan akaun baru, sebaliknya hanya perlu mengemaskini profail dan jawatan yang dipohon dalam akaun sedia ada.

3. Permohonan secara atas talian perlu diisi dengan lengkap. Permohonan yang tidak lengkap akan ditolak dan tidak akan diproses.

4. Selain daripada memenuhi syarat sepertimana yang ditetapkan dalam skim berkenaan, calon mestilah juga memenuhi syarat tambahan iaitu:
  • bersih dan bebas dari sebarang tindakan tatatertib/perundangan;
  • telah melengkapkan pengambilan vaksinasi Covid-19 (sekurang-kurangnya 2 dos)
5. Pemohon perlu menyemak dari semasa ke semasa di bahagian Berita/Maklumat Terkini di myjobs.upsi.edu.my untuk mengetahui status terkini permohonan. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pemohon mendakwa tidak mengetahui mengenai status permohonannya disebabkan pemohon tidak menyemak status permohonan secara atas talian di ruangan tersebut.

6. Pemohon diminta mengisi alamat emel yang aktif. Permohonan secara atas talian ini akan menggunakan emel sebagai salah satu medium komunikasi antara pihak UPSI dan pemohon. Pihak UPSI tidak akan bertanggungjawab jika pihak pemohon tidak menerima makluman yang dihantar secara emel kepada pemohon yang disebaban oleh pemohon tidak mengakses emelnya.

7. Pemohon tidak boleh dikalangan pelajar yang sedang mengikuti program Diploma dan Ijazah Sarjana Muda serta Master dan PhD (Pengajian Sepenuh Masa). Bagi pemohon yang telah habis belajar tetapi belum bergraduat, sila kemukakan salinan surat tamat pengajian.

8. Calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga.

9. Setiap permohonan jawatan dikenakan RM 10.00 bagi satu (1) jawatan.

10. Calon perlu memastikan maklumat didalam Myjobs adalah lengkap bagi memastikan permohonan dapat diproses selanjutnya.

11. Pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas dari UPSI dalam tempoh enam (6) bulan dari tarikh tutup iklan, permohonan dianggap tidak berjaya.

12. Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi Unit Perjawatan, BSM : 05 - 450 6328 / 6338 / 6399

Tarikh tutup permohonan adalah pada 30 oktober 2023 (Isnin).

Permohonan jawatan secara online disini
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong