Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong FRIM September 2023

Jawatan kosong terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mentisi kekosongan jawatan bertaraf TETAP di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) sebagaimana berikut.

Bil. Jawatan dan Gred Kekosongan Taraf Jawatan Tarikh Tutup
1. Pegawai Penyelidik Q41 Enam (6) Tetap 06 Oktober 2023

Tarikh tutup permohonan 06 Oktober 2023 (Jumaat).
Lokasi penempatan : Pelbagai Negeri
Sektor : Kerajaan / Berkanun

Jawatan Kosong FRIM September 2023

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), sila ke pautan yang diberikan di bawah.  Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Tarikh tutup permohonan adalah pada 06 Oktober 2023 (Jumaat).

Catatan Am

Hanya calon-calon vang layak sahaja akan dipanggil untuk menjalani proses saringan. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak beriaya.

Perhatian

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Iklan syarat kelayakan dan permohonan jawatan secara online disini
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong