Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Temuduga Terbuka Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM)

Jawatan kosong terkini di Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia berumur 18 dan tidak melebihi 25 tahun pada tarikh 03 Jun 2024 serta berkelayakan menghadiri ke Temuduga Terbuka/ Walk-in pengambilan awal Perajurit Muda (PtM) TLDM Siri 227/24 bagi Lepasan SPM/ SVM (Lelaki / Wanita) dan Lepasan Diploma Kejuruteraan (Lelaki) di Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) sebagaimana berikut.

1. Perajurit Muda (PtM) TLDM Siri 227/24 (Lelaki/ Wanita)

Tarikh akhir pengambilan adalah pada 27 Disember 2023 (Rabu).

Temuduga Terbuka Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM)

Berikut adalah iklan, syarat dan tempat temuduga diadakan.

Temuduga Terbuka Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) 2023
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

31 comments

  1. Macam mana nak daftar ye
    1. yg ni terus pergi iv..
    2. Dimana location temuduga
  2. Bila ada link permohonan TLDM
    1. Permohonan online bru je buka hari tu.
  3. bila ada link nye
    1. permohonan online bru lepas buka hari tu..
    2. Takde bukan lagi ke
  4. tuan nak tanya iv dekat mana yeh?
  5. iv negeri sembilan atau sekitarnya ada tak ? and bila tarikh
  6. Xlulus bi n math blh ka
  7. Bila buka lagi
  8. Macam mana nak daftar
  9. ala dah terlepas ...ada bukak lagi tak nnt
  10. Assalamualaikum... Bila boleh buka kemasukan tldm? Dah lama saya cari
  11. assalamualaikum d mna location temuduga ny ya?
    1. sila klik pd image
  12. Sila semak pada image yang tertera.
  13. Xde links ke mcm mne nk mohon
    1. yg ni intake walk in.. sila tgk pada image yg tertera..
  14. Mcm mana nk daftar ye
  15. Boleh lgi ke dhtar
    1. Yang ini walk-in, sila hadir ke lokasi yang dinyatakan pada gambar.
  16. untuk daftar online dah takboleh ke ?
    1. Yang ini walk-in, sila hadir ke lokasi yang dinyatakan pada gambar.
  17. Macam mna ada daftar
    1. Yang ini walk-in, sila hadir ke lokasi yang dinyatakan pada gambar.
  18. Macam mana nak Daftar , maaf ini pertama kali
    1. Yang ini walk-in, sila hadir ke lokasi yang dinyatakan pada gambar.
  19. Yang ini walk-in, sila hadir ke lokasi yang dinyatakan pada gambar.
  20. masih dibuka pengambilan, sila hadir ke lokasi yang dinyatakan pada gambar.
Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong