Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) 2024

Jawatan kosong terkini di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) sebagaimana berikut.

1. Personel MySTEP (SPM)
Gaji : RM1500 - RM1999
Kelayakan : SPM
Kemudahan : Cuti rehat, cuti sakit, caruman KWSP dan Perkeso serta lain-lain elaun.

Tarikh tutup permohonan 17 April 2024 (Rabu).
Lokasi penempatan : Beluran, Sabah.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) April 2024

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat secara online menerusi di laman Portal Pekerjaan Negara, MYFutureJobs. Sila klik pada pautan yang diberikan di bawah untuk iklan jawatan dan permohonan. Pastikan anda mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat sebarang permohonan.

Tarikh tutup permohonan jawatan adalah pada 17 April 2024 (Rabu).

Iklan dan permohonan jawatan secara online disini

Perhatian!
Sekiranya pautan yang kami berikan diatas terdapat ralat pada MyFutureJobs, sila refresh kembali browser berkenaan. Atau sekiranya masih terdapat ralat lagi, sila ke MyFutureJobs (https://candidates.myfuturejobs.gov.my/) dan masukkan kata kunci "Jabatan Kebajikan Masyarakat" pada carian dan Search. Selamat memohon dan semoga berjaya admin ucapkan.

JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong