Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Institut Penilaian Negara (INSPEN) 2023

Jawatan kosong terkini di Institut Penilaian Negara (INSPEN) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan Personel MySTEP di Institut Penilaian Negara (INSPEN) sepertimana berikut.

1. Personel MySTEP (Gred 19)

Tarikh tutup permohonan 14 Mac 2023.
Lokasi penempatan : Selangor.
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Institut Penilaian Negara (INSPEN) Mac 2023

Cara Memohon

i. Calon-calon yang berminat hendaklah menghantar resume beserta gambar terkini berukuran pasport, salinan kad pengenalan dan salinan sijil akademik yang berkaitan ke emel : noraini@inspen.gov.my

ii. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

iii. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas sebulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap sebagai permohonan sebagai tidak berjaya, dan

iv. Sebarang pertanyaan berhubung urusan ini, sila hubungi Puan Noraini binti Samsuri di talian 03-89118800 sambungan 1044.

Tarikh tutup permohonan pada 14 Mac 2023.

Iklan dan syarat-syarat kelayakan MySTEP INSPEN disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong