Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong IKIM Januari 2023

Jawatan kosong terkini di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) 2023. Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon jawatan di Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM) sepertimana berikut.

Bil. Jawatan dan Gred Taraf Tarikh Tutup
1. Penolong Eksekutif Gred EP19 Kontrak 05 Januari 2023
2. Pembantu Teknik Penyiaran Gred JA29 Kontrak 19 Januari 2023

**Perhatian : Sila klik pada senarai nama jawatan diatas untuk melihat syarat-syarat kelayakan bagi setiap jawatan yang diiklankan.

Tarikh tutup permohonan sehingga 19 Januari 2023.
Lokasi penempatan : IKIM Kuala Lumpur.
Sektor : Kerajaan/ Berkanun

Jawatan Kosong IKIM Januari 2023

Cara Memohon

1. Calon-calon yang berminat dipelawa mengemukakan surat permohonan, keterangan peribadi dan latar belakang kerjaya diri yang lengkap (resume/curriculum vitae) mengenai kelayakan dan pengalaman, salinan sijil-sijil akademik dan transkrip, kad pengenalan, sijil kelahiran, slip gaji terakhir, nombor telefon untuk dihubungi dan sekeping gambar berukuran passport (tidak dikembalikan) kepada:

Unit Modal Insan
Institut Kefahaman Islam Malaysia (IKIM)
2, Langgak Tunku
Off Jalan Tuanku Abdul Halim
50480 KUALA LUMPUR

Tel: 03-62046374 Faks: 03-62011951

sebelum atau selewat-lewatnya pada tarikh tutup sepertimana dinayatakan diatas melalui pos atau serahan tangan.

2. Calon-calon yang melepasi tapisan dan terpilih sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon dikira GAGAL sekiranya tidak menerima sebarang maklum balas daripada IKIM tiga (3) bulan dari tarikh iklan ditutup.

Catatan Am

Calon-calon yang melepasi tapisan dan terpilih sahaja akan dipanggil temuduga. Permohonan calon dikira GAGAL sekiranya tidak menerima sebarang maklum balas daripada IKIM tiga (3) bulan dari tarikh iklan ditutup.

Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong
Ikuti kami di WhatsApp!
Jom sertai kami di WhatsApp channel sekarang untuk info jawatan kosong yang lebih banyak dan terkini.
KLIK DISINI