Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong Yayasan Selangor Disember 2022

Jawatan kosong terkini di Yayasan Selangor disember 2022. Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warga kerja dan warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan bertaraf Kontrak di Yayasan Selangor seperti berikut:

1. Penurus (Komunikasi) PY7
2. Eksekutif Kanan (Kewangan) EY2
3. Eksekutif (Kewangan) EY4
4. Eksekutif (Teknologi Maklumat) EY4
5. Eksekutif Akademik EY4

Tarikh tutup permohonan 29 Disember 2022.
Lokasi penempatan : Yayasan Selangor
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong Yayasan Selangor Disember 2022

CARA MEMOHON

a) Borang permohonan boleh dimuat turun pada pautan yang diberikan di bawah.

b) Pemohon hendaklah menghantar ‘resume’ beserta Borang Permohonan Jawatan ke Bahagian Pengurusan Modal Insan. Pemohon yang masih berkhidmat dengan Yayasan Selangor hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Bahagian/ Unit dan disertakan dengan sesalinan sijil-sijil yang berkaitan yang telah disahkan.

PERMOHONAN

Borang permohonan yang lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah. Sila tuliskan nama jawatan yang dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat:

YAYASAN SELANGOR
TINGKAT 18, MENARA YAYASAN SELANGOR,
18A, PERSIARAN BARAT,
46000 PETALING JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN
(U.P: BAHAGIAN PENGURUSAN MODAL INSAN )

Semua permohonan hendaklah sampai tidak lewat dari tarikh tutup iklan pada hari Jumaat, 29 Disember 2022, jam 4.00 petang. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil menghadiri temuduga. Calon yang tidak menerima jawapan setelah 3 bulan dari tarikh tutup iklan dianggap tidak berjaya.

Iklan dan syarat kelayakan disini

Muat turun borang permohonan jawatan disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong