Jawatan Kosong WhatsApp Channel Join Now

Jawatan Kosong UMCCed Disember 2022

Jawatan kosong terkini di Pusat Pendidikan Berterusan Universiti Malaya (UMCCed) 2022. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Pusat Pendidikan Berterusan Universiti Malaya (UMCCed) sebagai:

1. Eksekutif
2. Pegawai Penyelidik Sosial
3. Pembantu Eksekutif
4. Pembantu Tadbir

Tarikh tutup permohonan 22 Disember 2022.
Lokasi penempatan : Kuala Lumpur
Sektor : Kerajaan

Jawatan Kosong UMCCed Disember 2022

Cara Memohon

1. Calon yang berminat serta berkelayakan hendaklah membuat permohonan secara 'online' di laman Career UMCCed (sila ke pautan yang diberikan di bawah)

2. Iklan dan syarat permohonan sila kepautan di bawah.

3. Tarikh tutup permohonan adalah pada 22 Disember 2022 (Khamis).

Perhatian

Hanya pemohon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi untuk sesi temu duga. Kepada pemohon yang tidak menerima sebarang maklum balas selepas enam (6) bulan daripada tarikh tutup permohonan, sila anggap bahawa permohonan anda tidak berjaya.

Syarat kelayakan dan permohonan jawatan secara online disini
Lihat kekosongan jawatan yang lain :
JOM SERTAI KAMI DI TELEGRAM !
Jom sertai kami di Telegram Channel Jawatan Kosong sekarang. Dapatkan info-info jawatan kosong terkini terus ke Telegram anda. Kini lebih 40 ribu telah join dan mengaktifkan pemberitahuan di Telegram.
Menyalurkan info-info jawatan kosong sektor kerajaan dan swasta terkini di Malaysia.

Sila kongsikan info jawatan kosong ini pada rakan-rakan yang lain. Semoga memberi manfaat bersama. Sila klik pada button share di bawah untuk berkongsi.

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau sebarang pertanyaan anda disini, mesej yang berunsur spam adalah tidak dibenarkan sama sekali.
© Jawatan Kosong. All rights reserved. Developed by Jawatan Kosong